fit20 geen tovermiddel, maar een life changer!

Klantverhaal Matina Fidder

Vandaag ben ik in gesprek met Ivo Kouters (52), partner bij KoutersVanderMeer, bureau voor prestatieverbetering in Bussum.

“fit20 kwam op mijn pad via mijn vrouw, die trainde al bij fit20 en was erg enthousiast. En ik dacht ‘Ja, hoor… fit door 20 minuten per week te trainen… dat is een fabeltje! Maar ik heb me toch laten overhalen om het eens te gaan proberen. Tijdens de kennismakingstraining was ik direct overtuigd. Het is 20 minuten echt even afzien. Maar het effect is zó groot! Ik train inmiddels alweer ruim 5 jaar bij fit20!”, vertelt Ivo enthousiast.

Hij vervolgt zijn verhaal: “Vroeger heb ik fanatiek getennist. Tot wel 10 uur per week van mijn 12e tot mijn 25e. Ik ben nu 52 dus dat betekent dat ik vóór fit20 zeker 20 jaar niks heb gedaan. Ik was behoorlijk uitgedijd en veel minder fit. Dus daar moest echt wat gaan gebeuren!

Ik ben in totaal 11 kilo afgevallen. En dat is niet door fit20 alléén, hoor! Ik heb een aantal aanpassingen in mijn leefstijl doorgevoerd op het vlak van eten en bewegen. Dat is ook het advies van fit20. Ik ben gestopt met sigaren roken. In plaats daarvan ben ik gaan wandelen. Iedere dag loop ik 10 kilometer. De combinatie mét fit20 werkt heel goed voor mij. Ik voel me echt veel fitter. En het is ook nog eens heel goed voor je weerstand want sinds ik fit20 doe, ben ik nauwelijks ziek geweest! fit20 is geen tovermiddel, maar een life changer!

Mijn collega’s die gaan naar een ‘gewone sportschool’. Als ik weer lovend vertel over mijn ervaring met fit20, hebben ze iets van ‘daar heb je Ivo weer met zijn fit20’. Toch zijn inmiddels én één van mijn compagnons én een andere collega het ook gaan doen”, vertelt Ivo lachend. “En m’n zwager… die traint bij fit20 in Qatar en als hij voor zijn werk hier in Nederland is traint hij die week in Almere.”

“Mijn favoriete oefening? Nou… dat is de Adduction! Die gaat me goed af en train ik inmiddels zelfs even zwaar als mijn Personal Trainer Angelo. En… het is ook mijn laatste oefening van de serie van 6. Dus dit betekent dat het er bijna weer op zit. Want, fit20 is helemaal niet leuk. Ik vind er niks aan! Hahaha! En dat meen ik ook nog. Maar het levert me zo veel fitheid op in zo weinig tijd. Het effect is groots! Heel belangrijk voor mij is de Personal Trainer. Angelo en ik doen het écht samen; we hebben leuk contact. Hij zegt tegen mij ‘jij bent mijn voorbeeld als ondernemer’ en ik zeg dan tegen hem ‘jij bent mijn voorbeeld fysiek’. De manier waarop hij mij traint is top: hij heeft mij door als ik smokkel en pakt me hierop op een heel prettige manier aan. Hij kan dat”, besluit Ivo zijn verhaal met een lach.

Wat een leuke, energieke klant weer! En wat is het toch fijn om te horen wat voor groots effect onze training heeft op de algehele fitheid. Dat is precies waarom we dit doen! Dank je wel Ivo, tot volgende week weer!