Roel Meijer en Linda Smeenk: onze basis voor fitheid!

Klantverhaal Arjan Bultman

Het is altijd weer leuk als Roel Meijer (67) en Linda Smeenk (53) komen trainen in één van onze twee studio’s in Almere. Sinds augustus trainen ze iedere week bij hun Personal Trainer Henk. De trainingsgrafieken laten geweldig mooie resultaten zien. Roel en Linda zijn dan ook super enthousiast over de fit20 training.

Roel: “Een vriendin van ons traint al enige tijd bij fit20 in Hoofddorp. Ze heeft MS en heeft enorm veel baat bij de training. Haar positieve ervaring motiveerde ons zó om het ook te gaan proberen. En daar zijn we erg blij mee! Want je merkt echt dat het goed doet voor je spieren. Je gebruikt tijdens de fit20 training spieren die je anders niet zo sterk zou gebruiken. En in de loop der jaren worden die spieren niet vanzelf beter. Daar moet je wat voor doen”. Linda vult aan: “We voelen ons er fysiek echt fitter door. Met name de benen en de armen. Ik gebruik een stappenteller en heb voor mezelf iedere dag 10.000 stappen als doel gesteld. Samen met de fit20 training is dat mijn basis voor fitheid”. Roel grapt: “Ook, dat wat wij noemen ‘onze mamma-armen’ worden goed aangepakt, haha! Nou, alle gekheid op een stokje, als je twijfelt dan moet je het gewoon gaan proberen. Ik ben zeker geen deskundige maar ervaar zelf wel dagelijks de voordelen van de training. Je zult merken dat je er baat bij hebt, zeker naarmate je ouder wordt. Linda en ik fietsen en wandelen wel, maar met fit20 houden we onze spierkracht echt op peil en gaat alles beter. Ik heb een rugoperatie gehad en voel me met deze training echt fitter in mijn gestel. En wat het extra leuk maakt, is dat we het samen doen”.

Wat heerlijk en positief! Dank jullie wel, Roel en Linda! We zien jullie graag deze week weer voor jullie portie spierkracht!